Praktisk information

Vil du prøve håndbold

Har du eller dit barn lyst til at prøve, så bare kom eller kontakt træneren for at aftale hvornår i kommer.*

Prøv det et par uger og vælg så om du vil meldes ind i klubben, og dermed få mulighed for at deltage i stævner og turnering.

Husk uanset om du har prøvet det før eller er helt ny, vil holdet og trænerne tage godt i mod dig, og træne dig i håndbold på dit niveau.

 *Når turneringerne starter op kan holdene være ude og spille kamp på træningsdagene

Den årlige tur til Åhus (beach håndbold)
De sidste mange år har flere hold taget til Åhus (Sverige) sammen med forældre og spille en masse beach håndbold. (super hyggelig & social tur)

Stævner/turneringer

Klubben betaler for 2 stævner (Hold & spiller gebyr) igennem en sæson, hvor det ene stævne er vores eget Kids Cup der afholdes mellem jul og nytår, mens det andet er et som træner/hold finder sammen.

Alle hold kan igennem sæsonen tilmeldes div. Stævner, hvor klubben betaler holdgebyr, mens spiller gebyr er egen betaling. 

Kontingent/indmelding

Kontingent betaling sker via Conventus og tilgås via denne hjemmeside, ved betaling indmeldes du automatisk i klubben.

Klubbens økonomiske grundlag hviler på vores sponsore, kontingenter og  Kids Cup stævne, samt masser af frivillig hjælp. Vi forsøger hvert år at have et kontingent der er på et niveau hvor de fleste kan være med. 

Hvert år tager håndbold udvalget kontingent størrelsen op til overvejelser, og justeringer kan derfor forekomme op til start af en sæson.

U9/mikro Guld til Kids cup Dec 2019

Kamptøj koncept

Når man meldes ind indgår også et komplet kamp sæt (T-shirts & Shorts) der er spillerens eget tøj, og dermed også selv bære ansvaret for det.

Tøjet skal altid bruges ved kampe eks. Stævner & turneringer, dette af hensyn til vores fantastiske sponsore.

  • Ønsker spilleren ekstra sæt tøj kontaktes en fra håndbold udvalget (egen betaling) – ekstra tøj leveres i puljer af 2-3 gange over en sæson.
  • Går tøjet så meget i stykker under kamp at det ikke kan repareres, aftales nyt sæt med træner.  (via håndbold udvalget) – tøj der går i stykker som ikke er under kamp, er egen betaling.

Sociale arrangementer

Trænerne kan igennem sæsonen (evt. Sammen med forældre) lave forskellige sociale arrangementer – såsom fællesspisning, fælles overnatning m.m.

Håndbold udvalget vil typisk igennem en sæson afholde en weekend teambuilding for alle børne & ungdoms hold på tværs. Denne teambuilding kan består af både teambuilding øvelser, aften/nat løb, sove ude m.m..

Derudover forsøger vi at ligge 3-4 hjemme kampe dage, hvor alle hold spiller samme dag, og på den måde skaber en fællesånd hvor hele lørdagen er i håndboldens tegn.

Hvad er en sæson?

Typisk strækker en sæson sig over aug til marts. 

Igennem de seneste år, har vores engagerede trænere dog udvidet denne sæson, blandt andet med en del ude træning om sommeren. Træning mellem marts & aug er alene trænernes muligheder/engagement og kan derfor ikke forventes på alle hold.  

Vores rækker & resultater
Håndboldens Facebook