2019

2018 var et godt år, men 2019 har været et fantastisk godt år.

Håndbold udvalget har været stabilt gennem året uden udskiftninger og vi er begyndt at finde nogle gode rutiner i udvalget.

Da vi forlod 2018 vidste vi at vi skulle finde en kasserer, det løste sig heldigvis sådan, at Karina Jørgensen tiltrådte som administrator af udgifter og indtægter, samt at vi indgik en aftale med HUSTED  Bogholderi om at styre vores regnskab. En løsning der har fungeret det meste af 2019 og med stor succes. 

Håndbolden vokser støt og roligt, af en kombination af antal hold, niveauer, resultater og spillere, noget vi er fantastisk glade for. 

Fortsætter udviklingen, vil Rørby-Værslev håndbold snart kunne tilbyde træning i alle årgange.  

Igen i år, fik vi planlagt Sankthans med en stor tilslutning, mange kom forbi og nød en dejlig sommeraften i selskab med lokale.

Sommeren 2019 var også tidspunktet hvor vi afholdte vores første teambuilding for børne/ungdoms hold. Det bestod blandt andet af teambuilding øvelser, aften-orienterings løb samt forældremøde, hvor der var stor tilslutning.

Håndbolden opstartede også et nyt kamp tøj koncept (hvor man selv ejer tøjet). Vi arbejder stadig på at gøre konceptet endnu bedre, men nu er vi igang. Heldigvis var mange lokale interesseret i at blive sponsor. En stor tak skal lyde til:

A-Z have og anlæg, Den tykke kok, Lips autoteknik, Stark, Kemp & Lauritzen, Cafe Hangover, Dan Arctica, Jan Maler & Gørlev dyreklinik.

Udover vores tøj sponsore skal også lyde en tak til HF vestsjællands venner, OK benzin, samt Rørby skole for lån af skole, under div arrangementer.

I år var det jubilæums år for RVIF Kids Cup, så på alle parametre var der skruet op, hvilket indebar sponsor boder, Selfie maskine, softice, Live kunstner og meget andet. Publikums prisen blev omdøbt i år til de 60 frivillige der har hjulpet med at få afviklet stævnet, uden dem, ikke noget stævne.

Helt generelt vil håndbolden gerne sige tak til alle frivillige, I er dagligt med til, at vi lykkes med vores forening.

En helt speciel tak skal lyde til alle vores trænere, som ligger mange timer i at få håndbolden til at eksistere i Rørby.

Tak for 2019 – vi glæder os til sammenhold/resultater i 2020.

På vegne af udvalget 

Sune Keller

Håndbold udvalget:

Andreas Nielsen – Brian Jørgensen – Jonas Uhre Andreasen – Kristian Poulsen – Rune Poulsen – & Sune Keller.

TILLÆG – Specifikt for de enkelte hold. (Fremgår ikke af RVIFs Årsberetning)

Af de forskellige hold og rækker skal nævnes:

Mikro/U9:

Morten Storm Andreasen fortsætter med fulde drøn på og tilmelder vores mindste spillere til alle de stævner de (& forældre) kan overkomme. Ca 19 tilmeldinger i 2019. Senest ved Kids Cup blev de Guld vinder.

Josephine Mille Andreassen og Nanna Marie Rølle, måtte pga. div udfordringer med skole og lektier, trække sig som hjælpetræner, men heldigvis var Lucas Andreasen klar, og har hjulpet lige siden. Tak til alle vores større børn for at hjælpe og engagere sig.

U11 Piger:

God solid og udviklende sæson. Pigerne sluttede på første pladsen i deres turnering før jul i C rækken. Efter jul er holdet rykket op i B-rækken.

Til Kids Cup fik pigerne en flot Sølv medalje og fik en spiller på All-star holdet.

Holdet trænes af Martin Haugaard Abkjær “GAS” & Kristian Poulsen “KP”

U11 Drenge:

Forrygende succes i 2018 gjorde at de blev tilmeldt B-rækken, det har igennem flere kampe vist sig at være en lidt stor mundfuld for dem, men ved godt team arbejde og forældres opbakning, har holdet vist, at de sagtens kan spille godt håndbold. Specielt til Kids Cup mestrede de håndbolden og fik en flot bronze medalje, derudover kom 2 spillere på All-star holdet. Efter jul vil de stadig være i B-rækken men vil blive sat op mod modstandere som passer lidt bedre i niveau.

Holdet trænes af Thomas Pedersen & Victor Rølle.  

U13 Piger:

Pga. Flot tilgang, blev holdet tilmeldt 2 turneringer C-rækken og A-rækken Det betyder også at flere spillere fik mere spilletid. Resultatmæssigt lå vi før jul i den nedre del, men begge hold kæmper det bedste de har lært. 

Til Kids Cup gik det godt, der var tilmeldt 2 hold og det ene hold fik Guld, derudover fik vi pladsen med flest redninger, top score, og flere spillere på All-star holdet.

Holdet trænes af Martin Hougaard Abkjær “GAS” & Kristian Poulsen “KP”

U13 Drenge:

Turneringen sluttede på en flot 2. Plads i B-rækken og efter Jul vil de starte i A-rækken. Som altid er der super godt engagement og lyst til at spille håndbold.

Til Kids Cup indtog vi pladsen med flest redninger og fik en spiller på All-star holdet. 

Holdet trænes af Ida Poulsen & Jonas Uhre Andreasen. 

Damer:

Har haft deres første turnerings, som de klaret rigtig fint og endte på en fin 3. Plads før jul. 

Et hold hvor spillerne meget tydeligt kan høres, når der scores mål 🙂 

Holdet trænes af Ida Poulsen. 

Håndbold Fællesskab Kalundborg – HFK Samarbejdet har fungeret fantastisk, 

Vi har stadig 4 hold tilmeldt turnering hvoraf det ene er et kval hold, der før Jul var placeret på 3. Pladsen

Vores rækker & resultater
Håndboldens Facebook