2021

2021 har igen som 2020 været præget af Corona.

Ved seneste general forsamling i håndbolden (2021) var Brian Jørgensen & Sune Keller på valg, hvor begge begge ønskede genvalg. De blev begge genvalgt uden den store dramatik. 🙂 

Blandt flere fælles arrangementer der er aflyst pga Corona, kan nævnes:

-Håndbold afslutning (de enkelte hold har dog på mere eller mindre måde sagt god sommer)

-Kids cup (der ellers tæt på deadline stadig blev holdt i live, men måtte aflyses pga for stor usikkerhed i forhold til mulig udbrud af corona, restriktioner og økonomien bag)

-Sankthans 

-Teambuilding for alle børne og ungdomshold

På trænersiden, blev 2021 også året hvor der var udskiftninger på holdene

Kasper Winther Larsen, ønskede pga. travl hverdag at give stafetten videre – tusind tak for en god sæson, samtidig stoppede Victor Rølle efter flere års træner for U11D, en kæmpe tak for dit bidrag skal også lyde. Anne Ulberg tog en sæson for U11 Pigerne, tusind tak for hjælpen. Ida Poulsen stoppede som træner efter mange år for U15D og en stor tak for hendes engagement, under hendes aktive træner gerninger. 

Generelt blev der ændret på strukturen for vores ældre drenge, hvilket beskrives længere nede, men det betød at HFK blev udvidet med flere hold. Martin Alstrup Larsen valgte derfor at træde væk fra træner funktionen, mens både Brian Jørgensen og Jonas Andreasen skiftede træner roller.

Blandt andet i forbindelse med udvidelse HFK fik vi et helt nyt hold, nemlig Mikro op til 9 år, hvor Jonas Andreasen indtog chefrollen, sammen med assistent trænerne Josefine & Tobias Andreasen, fantastisk når de unge spillere træder til og hjælper klubben videre.

Ydermere trådte Pia Lundgaard til som træner for U13P som afløser for Anne Ulberg. Til jer alle, tusind tak for jeres engagement. 

Udvalget besluttede i maj 2021 at fastholde de tøj sponsorer der allerede var på tøjet, uden beregning, denne beslutning blev truffet pga. de mange aflysninger der havde været grundet Corona. 

Vi har derfor de samme trofaste sponsore. En stor tak skal derfor igen lyde til:

Lips autoteknik, Stark, Cafe Hangover, Dan Arctica, Jan Maler & Gørlev Dyreklinik, LH Biler, Havnegrillen, Junge ApS, Kalundborg Energi & Handel, A&J Multiservice.

Udover vores tøj sponsore skal også lyde en tak til HF vestsjællands venner, OK benzin. (Husk at tildele dit benzin-El OK kort/APP til vores håndbold forening.) 

HFK blev udvidet med U15D & U17D. Det blev gjort fordi senior siden har haft stor succes, og RVIF ville ikke kunne stille med individuelle U15 & U17 hold og stadig oprette en god træning til gavn for vores unge mænd. Ved at udvide HFK sikrede vi udviklende træning, en direkte linje til senior siden, samt stabilitet og fastholdelse, selv om spillere tog på efterskole.

Der var en del utilfredshed med udvalgs beslutning, og udvalget vil i fremtiden sikre tidligere information til en anden gang. Men det er udvalgets klare overbevisning, at det var den rigtige beslutning. -hvilket spillerne og resultaterne heldigvis også har givet udtryk for.   

Trods minimalt med fælles arrangementer, så ved vi at vores mange frivillige er klar til at hjælpe, når vi igen kan holde de store arrangementer – næste store er når Tour de france kommer forbi Rørby. 🙂

En helt speciel tak skal lyde til alle vores trænere, der ligger mange timer i at få håndbolden til at eksistere i Rørby.

Tak for 2021 – Vi håber på Coronafrit håndbold i 2022

På vegne af udvalget 

Sune Keller

Håndbold udvalget:

Andreas Nielsen – Brian Jørgensen – Jonas Uhre Andreasen – Kristian Poulsen – Rune Poulsen – Ricco Poulsen & Sune Keller.

TILLÆG – Specifikt for de enkelte hold. (Fremgår ikke af RVIFs Årsberetning)

Af de forskellige hold og rækker skal nævnes:

Mikro:

Fordi vi ændrede i strukturen for vores ældre drenge, blev der mulighed for at oprette et nyt hold. Jonas Andreasen, Josefine & Tobias Andreasen meldte sig under fanerne og har tumlet med de små, som har masser af energi 🙂 Husk at der er mulighed for at få dem hentet i børnehaven af trænerne, så forældre ikke skal tænke på dette. – Vi håber på at der imellem spillerne gemmer sig en Sandra Toft eller Mikkel Hansen…vi venter i spænding de kommende år.

U11 Drenge:

Morten Storm Andreasen Er stadig cheftræner med fantastisk hjælp fra assistent træner Lucas Andreasen for vores børne hold, pga deres engagement & resultater valgte cheftræneren at tilmelde dem U11 B rækken trods flere af spillerne stadig havde en alder der passede med U9. men set ud fra resultaterne i sidste halvdel af 2021, havde han ret. De slutter på en flot 4. plads i deres række.

U13 Piger:

Rykkede retur til C-rækken, men sluttede på en flot 2. plads op til Jul. 

Holdet trænes af Martin Haugaard Abkjær “GAS” & Pia Lundgaard.

U13 Drenge:

Drengene fastholdte B-rækken og afsluttede året med et flot resultat, de sluttede på en 2. plads i deres række.

Som nævnt stoppede begge trænere, og det har været svært at finde en træner der kun havde fokus på U13D. Men heldigvis viste Morten Storm Andreasen at klubben er over alt andet, og meldte sig på banen som træner for drengene også. Desværre er der ikke nok drenge til et helt hold, så vi prøver sammen med U11 drenge at få det til at fungere.

U15 Piger:

Stormer stadig frem og sluttede i A-rækken og vandt denne pulje. Tillader corona det, så starter de i 2. div efter jul, som de blev snydt for sidste år. Et hold der har potentiale til mere, og som er oplagt at se på i fremtiden om vi også skal have et Pige ungdomshold i HFK. 

Holdet trænes af Nicolai Fredskov “Svensker” & Kristian Poulsen “KP”

U15 Drenge HFK:

Overgik til HFK med 2 hold.

Et hold der startede ud i 2. div, og det at holdet lige skulle lære hinanden at kende, gjorde opstarten lidt svær , hvorfor de sluttede på en 5. plads før jul. I skrivende stund ligger de nr 2. i deres 2. div pulje 🙂

Samtidig tilmeldte vi et hold til B-rækken der før jul afsluttede på en 2. plads. I skrivende stund ligger de nr. 1 i deres BA række. 

Holdet trænes af Hans Wartenberg, Rene Valentin, Brian Jørgensen & Thomas Voss

U17 Drenge HFK:

Nyt hold blev etableret, da HFK kunne stille med selvstændigt hold for deres årgang. 

Et hold der pga. samarbejdet også træner med Senior 1 gang om ugen – Fantastisk mulighed for god overgang til senior holdene.

Startede i 2. Div, og har sikrede sig en 2. plads i puljen før jul  

Holdet trænes af Rene Valentin, Hans Wartenberg, Brian Jørgensen & Thomas Voss

Senior Herre HFK  

Holdet kæmper også i 2021 med at slippe kvalifikations kampe, men det ser rigtig godt ud. I skrivende stund ligger de nr 2 med kun 2 point op til 1. pladsen. Vores senior hold i serie 1 ligger p.t nr 1, hvilket er super, da de så “også” kan få muligheden for kvalifikations rækken 🙂  vores serie 3 hold spiller derudaf 🙂  

Holdet trænes af Brian Jensen & Jane Wad.

Vores rækker & resultater
Håndboldens Facebook