2020

Pga. Covid-19 blev håndboldens generalforsamlingen udskudt til 20. Maj 2021.

Hvor både 2018 & 2019 var et godt år, må vi sige at 2020 har været et helt anderledes år, og slet ikke som forventet da Corona flere gange har påvirket vores sammenhold, resultater & sociale aktiviteter.

Udvalget blev ved seneste general forsamling i håndbolden (2020) udvidet med Ricco Poulsen, der stillede op og blev valgt. TAK.

Da vi gik ind i 2020 var det med en masse forventninger til året. Vores hold spillede fornuftigt og der var kommet stabilitet ind i holdene. 

Lige efter ramte Corona hårdt, og holdene måtte med deres trænere kæmpe sig igennem forskellige restriktioner og aflysninger på kryds og tværs. Usikkerheden var stor inde i hallen, men udenfor hallen, viste vores sponsorer, at de stadig støtterede os, hvilket vi er utrolig taknemmelige for.

Da vi nærmede os sommer afslutningen stod det klart, at børne/ungdoms hold ikke kunne samles som normalt, samtidig var der flere trænere der ønskede at holde en pause eller få nye hold. 

Udvalget arbejdede derfor med at få nye trænere, samt afvikle vores håndbold afslutning live på facebook -Teknikken var måske ikke i top, men alle trænere fik mulighed for at takke deres hold, og uddele årets spiller og årets fighter. Samtidig kunne vi præsentere nye trænere og sige tak til de trænere der tidligere havde været på holdene.

I den forbindelse skal lyde en kæmpe tak til Thomas Pedersen for mange års trænergerning og en varm velkomst til Kasper Winther Larsen, Anne Ulberg, Nicolai Fredskov for at tilslutte sig trænerstaben i RVIF, Mens Martin Alstrup Larsen & Brian Jørgensen afløste Thomas Emanuel på HFK Seniorherre.

Pga. nedlukkede haller igennem sommeren, etablerede vi en udendørs bane, hvor både børn/unge & senior spillere brugte deres sommertid på fysisk træning og være sammen. En stor tak til de trænere der havde mulighed for at bruge deres sommer sammen med spillerne.

Vores traditionelle sociale arrangementer som Sankthans, teambuilding for børne/ungdomshold og ikke mindst vores Kids Cup stævne, blev selvsagt aflyst. Det har desværre kostet på den sociale men også økonomiske konto, heldigvis blev det økonomiske tab reducerede en smule via nogle Corona fonde.   

Ventetiden blev også brugt på en tiltrængt opdatering af vores hjemmeside (RVIF.dk) hvor de fleste oplysninger nu fremkommer eks. Kontingent, kontakter og praktiske informationer til spillere og forældre. 

Vores tøj koncept er vi fortsat med, samt har vi investeret i en tryk maskine, så reklametryk, navn m.m kan gøres af os selv.

I det kommende år vil vi arbejde på at få forhandler ret over en masse sportstøj, så klubben også kan tilbyde kvalitets sko/tøj & bolde til fornuftige priser. (Lykkes det, håber vi I også vil støtte op om det)

Som nævnt tilsluttede mange af vores sponsore sig også i 2020, samt er nye kommet til. 

En stor tak skal derfor lyde til:

Lips autoteknik, Stark, Cafe Hangover, Dan Arctica, Jan Maler & Gørlev Dyreklinik, LH Biler, Havnegrillen, Junge ApS, Kalundborg Energi & Handel, A&J Multiservice.

Udover vores tøj sponsore skal også lyde en tak til HF vestsjællands venner, OK benzin. (Husk at tildele dit benzin-El OK kort/APP til vores håndbold forening.) 

Håndbolden består stadig af mange frivillige og vi håber i alle er klar til at hjælpe på fuld styrke igen, når det hele åbnes op igen. – Vi har noget der skal indhentes på den sociale konto.

En helt speciel tak skal lyde til alle vores trænere, som uanset Corona eller ej, ligger mange timer i at få håndbolden til at eksistere i Rørby.

Tak for 2020 – Vi glæder os vildt til at 2021 bliver normaliseret igen

På vegne af udvalget 

Sune Keller

Håndbold udvalget:

Andreas Nielsen – Brian Jørgensen – Jonas Uhre Andreasen – Kristian Poulsen – Rune Poulsen – Ricco Poulsen & Sune Keller.

TILLÆG – Specifikt for de enkelte hold. (Fremgår ikke af RVIFs Årsberetning)

Af de forskellige hold og rækker skal nævnes:

U9-Mix:

Morten Storm Andreasen Er stadig træner for vores børne hold og havde Corona ikke sat en stopper for det, havde holdet sandsynligvis rundet 20 tilmeldinger til kampe/stævner hvis rekorden fra 2019 skulle slås (19 tilmeldinger i 2019)

Lucas Andreasen er heldigvis en meget stabil assistent træner og har hjulpet Morten ved de forskellige kampe, samt altid til træning.

U11 Piger:

Rykkede fra C til B-rækken og fik et fornuftigt resultat, hvor de afsluttede på en 3. plads med kun 2 point op til 1. pladsen

Efter sommeren overtog Anne Ulberg træner positionen efter “KP”.

Holdet trænes af Martin Haugaard Abkjær “GAS” & Anne Ulberg.

U11 Drenge:

Drengene fastholdte B-rækken og afsluttede året med et flot resultat, de sluttede på en 2. plads i deres række.

Efter sommeren overtog Kasper træner positionen efter Thomas.

Holdet trænes af Kasper Winther Larsen & Victor Rølle.  

U15 Piger:

Sluttede i A-rækken og vandt denne pulje med et overbevisende resultat. (4 point ned til 2. pladsen) et så flot resultat, at holdet efter nytår trådte ind i 2. division.

Efter sommeren overtog Nicolai træner positionen efter “GAS”

Holdet trænes af Nicolai Fredskov “Svensker” & Kristian Poulsen “KP”

U15 Drenge:

Startede i A-rækken, hvilket var en lidt stor mundfuld, og mange dygtige modstandere i puljen, gjorde det lidt svært. Heldigvis er Ida & Jonas som altid, nogle personer der binder det social sammen, og trods resultaterne er der altid humør hos drengene.

Holdet trænes af Ida Poulsen & Jonas Uhre Andreasen. 

Damer:

Grundet Corona og det at holdet til tider havde svært ved at stille hold, blev de ikke tilmeldt en turnering, men de gange hvor muligheden har været tilstede har holdet alligevel mødtes til træning igennem året.  

Holdet trænes af Ida Poulsen. 

Håndbold Fællesskab Kalundborg, (HFK) – Senior:  

Holdet kæmper stadig med at “slippe” kvalifikations kampe og rykke op i 3. division. Flere nye spillere er kommet til og 2 knap så unge spillere trådte ned fra spiller position til træner position, Det har blandt andet gjort at den fysiske træning & kondition er sat på dagsorden, Vi håber det vil være medvirkende til at alle spillerne vil være fysisk stærke og uden skader, når vi får lov at starte igen.  Forhåbentlig kan vi glæde os til at vores samarbejde med Raklev GI bære frugt, så vi igen får et hold i 3. division.

Holdet trænes af Martin Alstrup Larsen & Brian Jørgensen.

Håndbold Fællesskab Kalundborg, (HFK) – U19:

2020 blev også året hvor der for alvor kom gang i U19. Holdet er tilmeldt 2. division og med lidt udsving i resultaterne endte de på en 3. plads. 

Holdet ledes af Hans Wartenberg under kampe.

Alle HFK hold træner sammen uanset om det er kval, serie1-3 eller U19 rækken, de spiller kampe i.

Vores rækker & resultater
Håndboldens Facebook