Velkommen til Rørby/Værslev I.F. – Gymnastikafdeling


SOMMERGYMNASTIK

Så er det ved at være tid, at sommergymnastikken starter op og i år har vi to hold at tilbyde!

Vores ene hold er et samarbejdshold med Hvidebæk I.F., som hver onsdag træner frem til to opvisninger, nemlig Gymnastikstævnet på Fælleden og Gymnastikfestival i Sommerland Sjælland Holdet er for alle, der går i 2. til 9. klasse og træner fra klokken 17:30 til 19:15 i Rørby Hallen, så hvis du har lyst, så kom og vær med til den første træning, den 4. april og se om det er noget for dig. Du må også gerne tage din ven/veninde med!

Vores andet hold er et åbent spring/lege/hygge hold.
Holdet har indtil videre planlagt 4 mandags træninger i april og maj, den 9. april, 23. april, 7. maj og 28. maj. Så har man lyst til at komme og have det sjovt, skal man bare møde op på overstående datoer. Husk nu at få skrevet datoerne i kalenderen. 😉
Holdet træner fra klokken 16:45 til 18:00 i Rørby Hallen, det er for alle til og med 1. klasse og det koster 10 kroner pr. gang for hver person at deltage.
Psst! Hvis du allerede ved du kommer, så klik ind på vores begivenheder og tryk deltag.

Vi glæder os til at se jer!

 


 

Find os også på Facebook:

Rørby/Værslev I.F. – Gymnastik

hvor vi poster aktuelle nyheder, billeder og hvad der ellers er rart at vide om Rørby/Værslev I.F. Gymnastik.

 

Vi er afhængige af de ildsjæle som brænder for og har lysten til at være instruktør og leder i foreningen. Derfor denne opfordring til at bidrage til foreningslivet i vores lokalsamfund!

Vi er en lille forening, og savner ildsjæle der gerne vil bidrage til fællesskabet! Derfor er vi i gymnastik udvalget altid på jagt efter nye tiltag og idrætsformer der kan give vores forening et skub, og har du en idé til noget nyt og spændende skal du blot tage kontakt til gymnastik udvalget. Vi råder over mange muligheder vedr. arealer og lokaler, så vi kan helt måske starte lige netop din idé op i foreningen.

 

Velkommen!

4 Responses to Velkommen

 • Hej vi er interesseret i at starte til noget forældre barn gymnastik, er der muligHed for det hos jer. Vires datter er 21. Mdr.

  • Hej Belinda

   Jeg beklager den lange svar tid.
   Vi har vores hold Leg og Tons, som er for 0-3 årige. De startet dog først op igen til September.
   Indtil da har vi 4 åbnetræninger, for alle der er fra 0 år til 1. klasse. De træner mandage den 9. april, 23. april, 7. maj og 28. maj. Det koster 10 kroner pr. gang.

   Håber svaret kan bruges.

   Hilsen
   Rasmus Mattison
   RVIF Gymnastik

   • Hej rasmus.
    Tak for svaret, det var rigtig fint, vi vil gerne komme de mandage i har skrevet. Sakl vi bare dukke op uden at gøre noget forud for, altså ud over på facebook.
    Har i nogle tilbud til mig som er 32 og geren vil lave et eller andet med sved på panden, evt. gymnastik?

    • Hej Belinda

     Ja, i dukker bare op på de ovenstående mandage.
     Som det står i sommersæsonen har vi ikke nogle “senior” tilbud. Men til vintersæsonen starter Senior Gym4You op, som er et 18+ hold hvor der både er spring og rytme. Holdet starter op den 5. september 2018 og de træner i Rørby Hallen, der bliver opdateret med tider på vores hjemmeside, når vi nærmer os sæson start.

     Hilsen
     Rasmus Mattison
     RVIF Gymnastik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *