COVID-19

P.T ER HALLEN 100% LUKKET. Jf. Nationale restriktioner.

Kære alle håndbold interesseret.

Covid-19 har igen vist sig at være vores værste modstander på og udenfor banen, og reglerne ændres løbende i forhold til udviklingen i danmark. Vi opfordre derfor alle til at holde sig orienteret på CoronaSmitte.dk. Håndbold udvalget vil dog efter bedste evne opdatere løbende på vores facebookside samt denne hjemmeside.

Vi i håndbold udvalget vil gerne sige jer alle tak for at i efterlever de regler der er sat op, når I er i hallen. Det betyder meget at vi ikke skal gå og irettesætte på hinanden, men kan nøjes med at huske hinanden på restriktionerne, når vi et kort øjeblik glemmer dem. TAK.

Nedenfor er det mest alm. regler. i tilfælde af et udehold har spørgsmål henvises til træneren eller håndbold udvalget.

Q: Skal man have mundbind/visir på i hallen?

A: Ja vi skal alle over 12 år skal bære mundbind/visir når vi står og går rundt i hallen. Dog kan man være undtaget som af årsager beskrevet af vores myndigheder derudover gælder undtagelse fra mundbind, når man er aktiv på banen eller man er i bad.

Q: Må der fortsat være publikum til i vores hal?

A: Ja. Reglerne for publikum gælder fortsat. Der må være op til 500 siddende tilskuere inklusive udøvere, hvis pladsen tillader det. (I Rørby er det 90 tilskuere) Publikum skal fortsat sidde ned og være adskilt fra de udøvende på banen.

Q: Har publikum bestemte pladser i hallen?

A: Nej. Vores “tribuner” er ikke faste, men vi henstiller vores udehold til at sidde samlet længst nede mod “bane uret” – De der sætter stole op, vil efter bedste evne forsøge at dele de løse stole op, men ved fælles hjælp, er vi sikker på det hele lykkes.

 Q: Må omklædningsrum i hallen benyttes?

A: Ja. Vi fordeler omklædningsrum imellem os, og sammen med udeholdet hjælpes vi med at få sprittet kontaktflader af inden brug. Klubben har sprit på spray der benyttes.

På vegne af håndbold udvalget

Sune Keller

Vores rækker & resultater
Håndboldens Facebook