Velkommen til RVIF Håndbold

RVIF håndbold klub har fokus på sammenhold, sjov og god håndbold

Vi vil være en solid attraktiv breddeklub med godt fodfæste i det sociale. Klubbens vigtigste opgave er at etablere håndbold for alle, det sker blandt andet ved at vores klub har nogle dygtige og engagerede trænere og ledere som fremmer håndboldsporten i lokalområdet.

Vi vil tilstræbe at tiltrække og fastholde medlemmer i alle aldre og på alle niveauer. Håndboldspillet er i bund og grund en leg med bold – og det skal træning og kampe bære præg af. Glæden ved spillet kommer bedst til udtryk, når udfordringer passer til de enkelte spillers tekniske, taktiske og fysiske evner!

Håndboldspillet skal begejstre, underholde og give udfordringer for spiller og hold. Vi tager træning og kampe seriøst, men altid med plads til sjov, grin og respekt for hinanden og andre.

Vi ønsker mest muligt forældre involvering, og siger aldrig nej tak til en hjælpende hånd til gavn for spillerne og klubben.

Sammen med Raklev G&I. Har vi oprettet et fælleskab for flere hold. Igennem flere år har vi haft et fælleskab på senior siden, og valgte i 2021 at udvide dette, således at U15D/U17D/U19D/Herre nu er et fællesskab. Det betyder blandt andet at vi har en stor nok mængde af spillere så hold stadig kan består før/efter evt. efterskole ophold, Det betyder også at vi kan veksle mellem årgangene, så alle får netop den udfordring, de har fysik/niveau til, plus en masse andre gode fordele. Bag HFK står udvalgsmedlemmer fra både RVIF & Raklev G&I.

Vores ambition er at være forgangsklub for andre foreninger.

Vores TøjSponsore sæson 2020/2021 – TAK

Vores rækker & resultater

Håndboldens Facebook